Altınekin Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 03326312041
WEB https://altinekinhalkegitim.meb.k12.tr
Adres : ÖLMEZ MAH. 19058. SK. NO: 5 ALTINEKİN / KONYA
VİZYON : • Ülke düzeyinde Yaygın Eğitim faaliyetlerinde her zaman önde olmak, • Eğitim Öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir kimliğe sahip olmak • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • Geleneksel sanatlarımızın yaşaması için, çaba sarf eden; • Kaliteyi yükseltmek için eğitimde örnek olarak sürekli gelişen; • Aldıkları eğitimle vasıflı, arananve başarılı kursiyerlerin yetiştirildiği; bir MERKEZ olmaktır.
MİSYON : • Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin amacına uygun, kursiyerlerine ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vererek bilgi ve tecrübe kazandırmak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Demirbilek Ltd.Şti. işbirliğinde gerçekleştirilen ve Türkiye genelinde Halk Eğitim Merkezleri arasında yapılan 2011- 2012 Eğitim Öğretim yılı KIRKYAMA yarışması sonucunda Altınekin Halk Eğitim Merkezimizce açılan kursumuzda Öğretmenimiz Hatice Özcan ve kursiyerlerden Leyla Koçak’ ın yapmış olduğu çalışma Jüri Özel ödülüne layık görülmüştür.

Saatler :
Yabancı Dil :